Godt Brød - med fokus på omnikanal

«Vi har valgt å jobbe sammen med Verifone, fordi vi opplever at de er fremoverlente, og ser viktigheten av å tilby noe mer enn bare betaling. Verifone har også fokus på å være åpne, slik at flere kan koble seg på Verifones løsning.»

Morten Ahlbom
Økonomi og IT-sjef i Godt Brød

UMOE

«Verifone er best på å levere kvalitet. Det vi har, det fungerer»

Henry Karlsen
IT-direktør i Umoe Restaurants AS

Onninen

«I vår økonomiavdeling har vi allerede spart et halvt årsverk. Vi sparer selvfølgelig også tid ute i butikkene, fordi de slipper å stå og punsje inn beløpet på terminalene. Man er også alltid sikker på at beløpet på terminalen stemmer overens med beløpet på varen, noe som har kostet oss noen hundre tusen. Det aller viktigste er allikevel selve kundeopplevelsen. Gjennom vårt samarbeid med Verifone og Advania, har denne blitt betydelig bedre.»

Lars-Erik Ellingsdalen
Kredittsjef i Onninen Norge

LMC

«Endelig har vi et lojalitetsprogram tilpasset en digital hverdag.»

Guru Singh
Daglig leder LMC

Joe & The Juice

«Vi er meget fornøyde med samarbeidet med Verifone, som leverer terminaler til oss. De ansatte hos Verifone er enkle og gode å samarbeide med, og vi har løpende bruk for nye terminaler når vi åpner nye butikker.»

Mads Blankenburg
Teknisk ansvarlig Joe & The Juice
DANMARK

McDonald's

McDonalds

«Verifone har gjort alt klart. Vi har kun aktivert oppdateringene. Med den nye teknologien ligger vi i forkant og er klare for storinnrykket av kontaktløse betalingskunder i årene som kommer»

Frank Wilhelmsen
Franchisetaker med syv McDonald's-restauranter

Sitoo

«Sammen med Verifone kan Sitoo forene den fysiske og den digitale handelen, med kasse og webshop i en helhetlig løsning. Vi er stolte av vårt unike samarbeid med Verifone.»

Jens Levin
VD Sitoo
SVERIGE

NSB

«Kunden opplever at de får bedre service ved at det hele går mye raskere»

Kristin Kjøge Jansson
Ansv. for  digital utvikling i NSB Persontog

EPLEHUSET

«Vi valgte Verifone som leverandør av betalingsterminaler fordi vi oppfatter dem som innovative og klare for fremtidens tjenester. Det er også spennende for oss at Verifone globalt jobber sammen med Apple Pay.»

Frank-Steinar Reierskog
IT-sjef og en av grunnleggerne av Eplehuset

SPAR

«Vi er stolte og fornøyde over å kunne fortsette å samarbeide med Verifone gjennom de kommende månedene og årene, slik at vi kan gi våre kunder en best mulig betalingsopplevelse i butikken»

Roy Ford
Retail IT Controller at Spar UK
STORBRITANNIA

REITAN

«Løsningen Verifone kunne tilby møtte våre høye krav til sikkerhet. Hvis vi i tillegg ser på kundenytten, er denne løsningen mye mer stabil enn den vi hadde før, og den er definitivt mye raskere.»

Max Liljenthal
Prosjektleder, Reitan
SVERIGE