Verdiøkende tjenester

Vi vet at lojale kunder er viktig for deg, derfor har vi gjort kundelojalitet via betalingsterminalen mulig.

Innen markedsføring snakker man ofte om 20/80-regelen, det vil si at
20 % av kundene står for 80 % av resultatet. De kundene som handler mest, er  de som er mest interessert i produktene dine. Dette er også de kundene som vil være mest interesserte i produktnyheter, informasjon og gode tilbud. Ved å vite hvem disse kundene er, og ha mulighet til å kommunisere direkte med dem, har man en unik mulighet til å bygge kundelojalitet. Verdien av kunder som er med i en kundeklubb som forvaltes på en god måte øker med 40-70 %.

Samtidig som vi vet at de lojale kundene er de som handler mest, vet vi også at kostnaden for å skaffe nye kunder er mye større enn å beholde eksisterende kunder.

Vi kan hjelpe deg med å levere en lojalitetsløsning som gjør din hverdag enklere!

Vi gjør det enkelt å registrer kunden i terminalen.
Kunden vil bli presentert for et enkelt ja/nei spørsmål i terminalen – om han ønsker å bli medlem av kundeklubb. Dersom kunden  velger ja, vil han bli bedt om å taste telefonnummeret sitt. En eventuell rabatt blir gitt umiddelbart.  Kort tid etter vil kunden motta en tekstmelding, der han enkelt kan godta vilkår og fullføre registreringen i kundeklubben.

Valgfritt betalingskort som medlemskort.
Når kunden er medlem av kundeklubben, vil det betalingskortet som ble brukt være kundens medlemskort, og neste gang kunden kommer i butikken, og setter kortet inn i terminalen, vil han automatisk bli indentifisert, og få tilgang til sine goder.  For eksempel rabatt på et bestemt produkt eller hver femte kaffe gratis.

Vi gjør det enkelt å registrere kunden i terminalen

Dersom din bedrift ønsker kundeklubb står dere fritt til å administrere klubben selv, eller velge blant et mangfold av leverandører. Verifone tilbyr et åpent rammeverk og samarbeid med den lojalitetspartner dere måtte ønske.

Vi gir deg markedets beste kundeklubbrekruttering, raskt, enkelt og sikkert!

Her kan du se hvordan en slik lojalitetsløsning fungerer i praksis hos LMC.

Vil du ha mer informasjon fra oss, fyll ut skjema på høyre side, så tar vi kontakt med deg!

Med Verifone kan du ta i mot tradisjonell betaling i butikk og på nett, og du kan identifisere kunden din på tvers av kanal. Dette gir deg en unik mulighet til å tilby din kunde en helhetlig handelsopplevelse.