Trygt og raskt med kontaktløs betaling

Betalingskort som tillater kontaktløs betaling er på full fart ut til kundene dine. Det har fordeler også for deg.

De fleste banker opererer i dag med et maksbeløp på 200 kroner per kjøp ved kontaktløs betaling. Ved høyere beløp må kunden taste koden som vanlig.

Teknologien som gjør kontaktløs betaling mulig heter Near Field Communication (NFC). Kortet holdes noen centimeter fra betalingsterminalen og kommuniserer direkte med en innebygd radiosender. Hele betalingstransaksjonen tar mindre enn ett sekund.

Våre terminaler støtter også betaling med mobil.

Se etter betalingsterminal med NFC symbol:

Kontaktløs betaling
Fordeler med kontaktløs betaling

Kontaktløs betaling gjør det enklere for kunden å bruke kortet. Spesielt om du har mange kunder som handler lite (for eksempel kiosk, kaffebar, gatekjøkken eller transport) vil det lønne seg å åpne for kontaktløs betaling.

Noen fordeler for deg:

  • Kortere køer
  • Mindre kontanter
  • Praktisk for både betjening og kunder
  • Konkurransefortrinn

Slik åpner du for kontaktløs betaling

Du trenger en betalingsterminal som støtter NFC. Alle våre nye terminaler støtter kontaktløs betaling, så har du byttet terminal i det siste har den sannsynligvis denne funksjonen. I så fall trenger du bare be Verifone om å åpne for kontaktløse betalinger.

Hvis du er i tvil om du har terminalen og programvaren du behøver, ta kontakt med oss her i  Verifone.

Ring til 815 02 200 eller bruk kontaktskjemaet på høyre siden.

Med Verifone kan du ta i mot tradisjonell betaling i butikk og på nett, og du kan identifisere kunden din på tvers av kanal. Dette gir deg en unik mulighet til å tilby din kunde en helhetlig handelsopplevelse.