Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke tilleggsfunksjonaliteter og tjenester i våre betalingsterminaler. Takket være moderne teknikk og en solid programvare i bunn kan våre betalingsterminaler hjelpe deg og din bedrift til å få raskere transaksjoner, smartere service og gi kunden en bedre totalopplevelse av handelen.

Med programvaren paypoint har du mulighet til å benytte deg av flere ulike typer tilleggsfunksjonalitet. Sikker betalingsaksess er inkludert i alle våre nye terminaler. Nedenfor ser du en oversikt og i venstremenyen kan du lese mer om noen av våre
populære tilleggstjenester. 

Mobilbetaling

Mobilbetaling blir tilgjengelig på Verifones terminaler i løpet av høsten 2016. Du kan lese mer om hvilke tjenester som blir tilgjengelig her.

Kontaktløs betaling

Alle Verifones nye betalingsterminaler kan motta kontaktløs betaling.

Verdiøkende tjenester

Med Verifone har du mulighet til å identifisere kunden din via betalingskortet. Du kan også rekruttere kunden til din lojalitetsklubb via betalingsterminalen, og tilby kunden  en fordel direkte via betalingsterminalen. Verifone tilbyr et åpent rammeverk og samarbeid med den lojalitetspartner dere måtte ønske. Du kan lese mer om våre verdiøkende tjenester her.

Print 'N Go

Verifones unike Print ‘N Go-løsning gir deg mulighet til å benytte betalingsterminalen som printer til ditt kassesystem. Dermed kan du skrive ut for eksempel billetter, kassekvitteringer og regninger fra samme enhet som du tar betalt på.

paypoint.connect

Spar tid og gi en smartere service og skriv ut en detaljert regning uten å måtte gå til kassen. Les mer om paypoint.connect her


paypoint.rapport

Programvaren paypoint gir mulighet for detaljerte omsetningsrapporter i format .xls og .pdf. Brukerstedet gis tilgang til egen webside med brukernavn og passord, og kan definere utskriftene etter ønsket periode. paypoint.rapport gir oversikt, system og dermed regnskapsmessige fordeler.paypoint.buypass

Programvaren paypoint gir mulighet for Norsk Tipping sine oppstillingssteder til å foreta overføringer til og fra Spillerkonto. Aktiveringen av denne funksjonen forutsetter at det foreligger avtale med Norsk Tipping.

Dersom du ønsker mer informasjon om tilgjengelig tilleggsfunkjsonalitet i paypoint, eller hvordan du får tilgang til disse, ta kontakt med Verifone eller din forhandler.

Med Verifone kan du ta i mot tradisjonell betaling i butikk og på nett, og du kan identifisere kunden din på tvers av kanal. Dette gir deg en unik mulighet til å tilby din kunde en helhetlig handelsopplevelse.