Mobilbetaling

Verifone kan som den første aktøren i Norge tilby betaling med mobiltelefon i betalingsterminalen.

Nordmenn har alltid med seg mobiltelefonen, og stadig flere laster ned og tar i bruk betalingsapplikasjoner som Vipps, mCASH og MobilePay på telefonen sin. Det har blitt veldig vanlig å kjøpe billetter på mobilen, overføre penger til venner, og å betale for ulike abonnementer og tjenester direkte fra telefonen. Nå kommer også muligheten for å betale med mobilen i butikken.

Det er enkelt og raskt for kunden, å betale med et kjapt sveip eller trykk på telefonen, mot betalingsterminalen som de allerede er trygge på å bruke.

Mobilbetaling kan benyttes på alle nye Verifone-terminaler. Er du usikker om om din terminal kan klargjøres for å motta mobilbetaling, kontakt Verifone.

Verifone samarbeider i dag med DNB og Danske Bank om å gjøre betaling med mobilen tilgjengelig i Verifones betalingsterminaler. Verifones betalingsløsning vil også være åpen for andre tilbydere av mobilbetaling.

Ta kontakt med oss i Verifone hvis du ønsker mer informasjon om mobil betaling på din betalingsterminal.

Med Verifone kan du ta i mot tradisjonell betaling i butikk og på nett, og du kan identifisere kunden din på tvers av kanal. Dette gir deg en unik mulighet til å tilby din kunde en helhetlig handelsopplevelse.

Nå kan du bestille Vipps i betalingsterminalen! Les mer og bestill Vipps i betalingsterminalen her.