PREMIUM

PREMIUM

Gir deg mulighet til å bruke terminalen som kasse, samt å hente ut oppgjørsrapporter på web.

Premium er løsningen for deg som trenger ekstra funksjonalitet i betalingsløsningen. Med Premium får du muligheten til å bruke løsningene kontaktløs betaling, paypoint.kasse og paypoint.rapport.

Kontaktløs betaling gjør det enklere for kunden å bruke kortet. Spesielt om du har mange kunder som handler lite (for eksempel kiosk, kaffebar, gatekjøkken eller transport) vil det lønne seg å åpne for kontaktløs betaling.

paypoint.rapport er et nyttig verktøy for deg som har flere terminaler. Rapport gir deg muligheten til å ta ut detaljerte webrapporter.

paypoint.kasse er Verifone sin egen kasseløsning i terminalen gjør at man kan registrere både kontant- og kortbetalinger, samt legge inn varelinjer og dermed bruke terminalen som et kassaapparat. Ideelt for deg som ikke har et fast utsalgssted, du kan ta betalt på stedet og registrere kjøpet i henhold til bokføringsloven. For mer informasjon om Premium-abonnementet, ta kontakt med Verifone eller din forhandler.

Dersom det skulle være ønskelig, har du mulighet til å oppgradere betalingsløsningen din, slik at du får tilgang til flere funksjoner. Ta kontakt med din forhandler.