Vipps i Butikk er i pilot hos McDonalds.

29.04.2017

På Verifones betalingsterminaler hos McDonalds i Oslo, kan nå de første pilotbrukerne betale med Vipps i Butikk.

Vipps er Norges mest populære betalingsapp med nesten 2,4 millioner brukere, og nå kommer Vipps i Verifones betalingsterminaler. Foreløpig er tjenesten i pilot, det vil si at den testes ut i kontrollerte former.

Kommunikasjonen mellom kundens telefon og betalingsterminalen foregår via Bluetooth. Kunden holder telefonen inntil betalingsterminalen, og godkjenner beløpet på telefonen. Raskt og enkelt.

– Vipps har allerede endret måten vi gjør opp på, og nå skal vi revolusjonere hverdagsbetalingen. Vi satser stort med å etablere Vipps som den foretrukne løsningen både til nettbetaling, faktura og i butikker. Når betalingsformen blir mer utbredt og tilgjengelig vil dette bli allemannseie. Vår ambisjon i løpet av 2017 er å etablere Vipps til å bli en 360-graders betalingsløsning. Dette betyr at du kan betale med Vipps i alle situasjoner. Så lenge Vipps er enkel i bruk og gir merverdi for kundene så tror vi denne betalingsformen kan ta over for både kontanter og kort på sikt, sier Vipps-sjef, Rune Garborg.


- Nå får vi muligheten til å teste ut hverdagsbetaling sammen med McDonalds og Verifone, og tilbakemeldingene så langt er svært gode. Jeg prøvde selv å kjøpe en burger med Vipps i dag, og jeg er ikke i tvil om at dette er fremtidens betalingsmåte, legger han til.

 -Verifone er Nordens ledende betalingsaktør og vi er stolte over å være først ute med å tilby Vipps i terminalen sammen med DNB,  sier Per Kristian Nauste, administrerende direktør Verifone Norge.

I løpet av høsten vil Vipps i Butikk bli tilgjengelig i alle Verifones nyere betalingsterminaler, en enkel oppgradering av eksisterende terminal er alt som skal til.

Les mer om Vipps i Butikk her.