Trenger du leieterminal i dag?

25.05.2009

Har du noen gang opplevd å komme ut til en viktig salgsmesse, der du i forkant har lagt ned store ressurser i planlegging og utarbeidelse, for så å oppdage at du har glemt å leie betalingsterminal? Til nå har man ikke hatt noe annet valg enn å delta uten kortterminal, ofte med redusert omsetning som resultat. Points nye konsept for kortidsutleie sørger nå for at de tidene er forbi.

Utleie av betalingsterminal på dagen har tidligere ikke vært mulig på grunn av behandlingstiden på registrering til Bank/BBS. Point har funnet en løsning på dette og tilbyr nå et utleieprodukt som kan leveres på dagen. Dette er mulig ved at alle utleieterminalene allerede er klargjort mot BBS via en klientkonto som utleiekundene disponerer, forklarer Trond Arnesen, sales manager i Point. Identiteten til hver transaksjon blir ivaretatt via et kundeunikt KID-nummer som følger alle transaksjonene. Omsetning blir overført hver uke, slik at likviditeten til kundene blir ivaretatt.

Neste gang du opplever å ha glemt å leie betalingsterminal kan du nå slippe frustrasjonen, alt du trenger å gjøre er å kontakte Point.

For mer informasjon; ta kontakt med Point kundeservice på telefon 815 02 200 eller e-post til Contact