Point overtar Com Supply

08.05.2009

Pressemelding 8.5.2009

Oslo: Point Transaction Systems AS kjøper selskapet Com Supply AS av KE Holding AS.

Avtalen om Points overtakelse av KE Holding sine aksjer i Com Supply ble inngått 14. april 2009 og er i dag, 8. mai 2009, etter høring i Konkurransetilsynet, endelig godkjent.

Avtalen innebærer at Com Supply, som hittil har vært distributør for Point og tidligere Steria, med sine fem ansatte nå fortsetter som en integrert del av Points distribusjonsapparat.
- Ved siden av synergigevinster ved å slå virksomhetene sammen, ønsker vi å ytterligere bedre vår markedskontakt, og spesielt gi bedre støtte til våre mindre forhandlere i hele landet. Gjennom vårt samarbeid vet vi hva de ansatte i Com Supply står for, og vi ser frem til å ønske dem velkommen som en integrert del av vår organisasjon, sier Tøger Lien, administrerende direktør i Point.

Kort om Point
Point Transaction Systems AS utvikler og leverer betalingsterminalløsninger for norsk næringsliv. Point Transaction Systems AS ble etablert i Oslo i 1987. De har kontorer i Oslo og er en del av Point International, med hovedsete i Stockholm. Med 20 års erfaring innen elektronisk betalingsformidling, har Point opparbeidet seg en ledende markedsposisjon innen løsninger for korttransaksjoner. Gruppen er markedsledende i Norden på leveranser av betalingsterminaler, og har levert over 320 000 betalingsterminaler med egenutviklet programvare til det nordiske markedet. Point i Norge benytter seg av et landsdekkende forhandlernettverk, og har levert nærmere 40 000 betalingsterminaler til det norske markedet.

Kort om Com Supply
Com Supply AS er Norges ledende distributør av betalingsløsninger. De ble etablert i 2001 og har opparbeidet seg et nasjonalt dekkende forhandlernett som har installert og supportert ca 11 000 av Com Supplys brukerstedsløsninger i det norske markedet.

Kontaktperson:

Administrerende direktør i Point Transaction Systems AS, Tøger Lien, mobil 906 54 092