Point overtar Adimo Norge

01.02.2011

Pressemelding 01.02.2011

Oslo: Point Transaction Systems AS kjøper Adimo Norge AS.

Point Transaction Systems fortsetter sin vekst gjennom kjøp av Adimo, som er Norges største forhandler av betalingsterminaler.

Avtalen innebærer at Point gjennom samarbeid med Adimo vil styrke sin evne til å betjene store kunder og samarbeidspartnere, samtidig som Adimo vil fokusere utelukkende på salg av Points produkter.

Adimo har en meget god salgsorganisasjon og er kjent for god service hos sine ca. 3700 kunder. Gjennom kjøpet av Adimo blir vi styrket med topp kompetente og motiverte medarbeidere som vi gleder oss til å jobbe enda tettere sammen med, sier Per Kristian Nauste, administrerende direktør i Point.

Siden starten i 2003 har Adimo vokst til å bli Norges største forhandler av betalingsterminaler. Dette er en suksess vi har skapt gjennom tett samarbeid med Point og våre kunder. Vi er overbevist om at Adimo og Point sammen kan skape bedre resultater enn selskapene hver for seg, og at Adimo som en del av et større selskap vil kunne nå større kundegrupper enn i dag, sier Terje Kvistbråten, administrerende direktør i Adimo. 


Kort om Point
Point Transaction Systems AS utvikler og leverer betalingsterminalløsninger for nordisk næringsliv. Selskapet er lokalisert i Oslo med ca. 60 ansatte og har nærmere 45 000 betalingsterminaler ute hos norske og internasjonale kunder. Point Transaction Systems AS er en del av Point-konsernet, som med 650 ansatte, virksomhet i 10 land med mer enn 450.000 utplasserte terminaler er blant Europas ledende innen elektroniske betalingsløsninger.


Kort om Adimo Norge AS
Adimo Norge AS er Norges største forhandler av betalingsterminaler, og har i dag både store, mellomstore og enkeltstående kunder innen offentlige etater og private virksomheter. Adimo har utplassert over 7500 betalingsterminaler blant sine nærmere 3700 kunder rundt om Norge og Sverige.


Kontaktpersoner:
Administrerende direktør i Point Transaction Systems AS, Per Kristian Nauste,
tlf 932 81 457
Administrerende direktør i Adimo Norge AS, Terje Kvistbråten, tlf 920 34 286