Point Transaction Systems AS lanserer nye betalingsterminaler fra VeriFone i det norske markedet.

27.05.2010

VeriFone betalingsterminal

27.05. 2010 lanserer Point nye betalingsterminaler fra VeriFone i Norge. Vi presenterer i første omgang tre nyheter. En mobil terminal, en stasjonær bredbåndsterminal og en PIN-pad, alle fra VeriFones Vx-sortiment.

VeriFones Vx-terminaler er elegant og ergonomisk utformet med tanke på brukervennlighet og funksjonalitet.

VeriFone-terminalene blir et supplement til eksisterende produkttilbud, og gir Point et bredere produktsortiment.

- Point gruppen er en av VeriFones største kunder i Europa, og vi har basert på dette lang og god erfaring med VeriFone som leverandør. Det er disse erfaringene som gjør at Point har valgt å lansere produkter fra VeriFone i Norge. Gjennom samarbeidet med VeriFone vil vi kunne gi et bedre og bredere tilbud til norske kunder, samtidig som vi fra Point gruppen sin side i større grad kan levere internasjonale løsninger basert på VeriFone sine produkter, sier Per Kristian Nauste, administrerende direktør i Point Transaction Systems AS.

Kort om terminalene
VeriFone Vx810 er en av de minste PIN-padløsningene på markedet. Kombinert med en base med printer og Ethernet gir den løsningen Vx810 DUET, som fungerer som en stasjonær terminal. Vx670 er en kompakt og ergonomisk mobil terminal som kommuniserer via GPRS.

Kort om VeriFone
VeriFone ble etablert i 1981, og er en av verdens største leverandører av betalingsterminaler. De har sitt hovedkontor i USA, ansatte i over 40 land, og terminaler ute i over 100 land. VeriFone har et bredt produktsortiment, lang erfaring, global tilstedeværelse og bred ekspertise på betalingsløsninger.