Lansering av paypoint programvare

19.02.2009

Lansering av paypoint programvare

Points nye programvare paypoint er nå lansert, og alle nye betalingsterminaler som leveres fra Point vil være ferdig lastet med markedets ”state-of-the-art” innen programvare for betalingsløsninger.

paypoint er nyeste generasjon programvare for betalingsterminaler. Mer enn 20 års erfaring og utvikling innen betalingsløsninger ligger bak. Det betyr at du kan være trygg på at paypoint tilfredsstiller de krav både markedet og kortutstedere setter til betalingsløsninger. Løsningen er allerede i bruk i virksomheter som ICA, Skeidar og SAS, for å nevne noen.

paypoint er en ny betalingsløsning fra Point basert på SteriaPAY og PointWare-løsningene. Man har tatt med seg det meste og beste fra begge disse løsningene og laget paypoint.

paypoint er en fleksibel løsning med mange muligheter, som kan brukes både på ulike terminalplattformer og i ulike bransjer.

paypoint er mer enn standard programvare for betalingsterminaler. Den inneholder også et spekter av tilleggsfunksjonaliteter som paypoint.kasse, paypoint.rapport, paypoint.taxi, paypoint.connect, paypoint.vpn med mer. Dette gjør paypoint til den mest komplette betalingsløsningen for alle bransjer.

paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å lære, enkel å administrere og enkel å integrere.