Om Verifone Norway AS

Verifone Norway AS leverer betalingsterminaler, programvare og nettbetaling, samt tilhørende service og support til det norske markedet. Vi har kontorer i Oslo, og snart 30 års erfaring i å levere sikre og innovative betalingsløsninger til alt fra store kjeder til små enkeltstående butikker, i alle ulike bransjer. Vi har i overkant av 60 000 terminaler ute i det norske markedet, og mer enn 1,4 millioner transaksjoner går gjennom våre terminaler hver dag.

Våre produkter og tjenester omfatter blant annet mobile og stasjonære betalingsterminaler og integrerte og selvbetjente betalingsterminaler, samt betaling på nett. I tillegg kan vi tilby abonnement på betalingsløsninger, teknisk support og innbytteservice, utleie av betalingsterminaler, og salg av rekvisita til betalingsterminaler.

Verifone Norway AS  er en del av det globale selskapet Verifone, som har avdelinger i mer enn 150 land og mer enn 26 millioner enheter installert i hele verden. Verifone er notert på New York Stock Excange. For mer informasjon, se www.verifone.com.

Med Verifone kan du ta i mot tradisjonell betaling i butikk og på nett, og du kan identifisere kunden din på tvers av kanal. Dette gir deg en unik mulighet til å tilby din kunde en helhetlig handelsopplevelse.

Vi har et ganske enkelt mål med våre tjenester - å gjøre din daglige virksomhet bedre. Vi tilbyr effektive, sikre og fremtidsrettede betalingsløsninger for alle typer bedrifter, og vi gjør det med stolthet.

Vår tekst-og bildepolicy

Les om vår tekst-og-bildepolicy.

 
 

Les mer

Kontakt oss

All informasjon du trenger for å kontakte oss enten via telefon, post eller hvor vi holder til i verden.

Les mer